Warning: Illegal string offset 'id' in /home/romi/public_html/wp-content/themes/magazinum/single.php on line 4 Warning: Illegal string offset 'id' in /home/romi/public_html/wp-content/themes/magazinum/single.php on line 4 Warning: Illegal string offset 'id' in /home/romi/public_html/wp-content/themes/magazinum/single.php on line 4 Warning: Illegal string offset 'id' in /home/romi/public_html/wp-content/themes/magazinum/header.php on line 108 Warning: Illegal string offset 'id' in /home/romi/public_html/wp-content/themes/magazinum/header.php on line 108 Warning: Illegal string offset 'id' in /home/romi/public_html/wp-content/themes/magazinum/header.php on line 108 » Protocol de colaborare A.P.I.R. – M.E.C.T.S.
Avem și Noi Super Eroi, Proiecte, Știri — 4 martie, 2012 3:46

Protocol de colaborare A.P.I.R. – M.E.C.T.S.

Publicat de

Asociatia pentru Promovarea Istoriei Romaniei a facut un pas important in indeplinirea misiunii pe care si-a asumat-o la infiintare, de promovare a valorilor nationale si educare catre acestea. Astfel, un demers necesar a fost incheierea unui acord de colaborare cu Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, care va sprijini actiunile viitoare de promovare ale valorilor istorice si culturale, pe care A.P.I.R. le initiaza si desfasoara.

Acest acord are ca obiectiv promovarea si implementarea Campaniei educative „Avem şi noi super-eroi” în unităţile de învăţământ din tara, toate ciclurile de scolarizare, în perioada martie 2012-iunie 2014, prin:

  • realizarea de spectacole de teatru, având ca subiect legendele istorice şi faptele personalităţilor istorice, dar si a personajelor din basmele populare;
  • realizarea unor materiale educative şi atractive pentru elevi;
  • includerea Campaniei „Avem şi noi super-eroi” în programul „Şcoala altfel”.

Cu alte cuvinte, colaborarea dintre A.P.I.R. şi MECTS are ca scop includerea în sistemul de preferinţe al tinerei generaţii a imaginii eroilor romani, prezentati in mod interactiv, precum si promovarea si diseminarea informatiilor istorice, intr-o maniera care sa faciliteze memorarea acestora.

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/romi/public_html/wp-content/themes/magazinum/footer.php on line 4 Warning: Illegal string offset 'id' in /home/romi/public_html/wp-content/themes/magazinum/footer.php on line 4 Warning: Illegal string offset 'id' in /home/romi/public_html/wp-content/themes/magazinum/footer.php on line 4